Adevăr sau Provocare

Cel mai incitant joc de grup!

Descarcă aplicația gratuită Adevăr sau Provocare pentru iOS sau Android. Descoperă peste 1.000 de întrebări și provocări! 😈

Adevăr sau Provocare app
Adevăr sau Provocare app
Adevăr sau Provocare app

Vrei să-ți cunoști cu-adevărat prietenii?

Vrei să aflii despre primul sărut al prietenilor tăi? Te-ai gândit vreodată ce gândește o fată despre tine? Fă o noapte albă sau o petrecere cu prietenii tai să fie mai interesantă jucând Adevăr sau Provocare (Truth or Dare)! Jocul numărul 1 prin care te poți distra cu prietenii tai. 😳

Un joc amuzant șI plin de viață!

Adună-ți toți prietenii și lasă jocul Adevăr sau Provocare să facă treaba. Paseaza telefonul și celorlalți și alege una dintre cele două variante: să răspunzi la o întrebare sau să primești o provocare. Este foarte amuzat și fără reguli elaborate! Poți alege din trei categorii: începători, jucători experimentați sau experți, aceasta din urmă fiind cea mai incitanta categorie.

Regulile jocului: Cum se joacă Adevăr sau Provocare?

Adevăr sau Provocare (sau Truth or Dare) este un joc de grup clasic pentru petreceri, cu ajutorul căruia ajungi să-ți cunoști prietenii mai bine. Pregătește-te pentru o seară de neuitat, plină de întrebări stânjenitoare și de provocări distractive!

Jocul necesită cel puțin doi jucători. Cu cât sunt mai mulți jucători, cu atât e mai distractiv! Stabiliți în grup cine este primul. Jucătorul respectiv trebuie să aleagă: Adevăr sau Provocare? Apoi jucătorului i se va pune o întrebare sau i se va da o sarcină, fie de către grup, fie de către jucătorul anterior.

Ai nevoie de inspirație? Poți găsi cele mai distractive întrebări Truth or Dare online pe acest site. Am adunat sute de întrebări și sarcini distractive pentru tine!

Citește toate regulile jocului

Descarcă aplicația oficială 😍

Urmărește-ne pe Instagram @playtruthdare!